Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 161 to 170 of 189

Thread: Discussion for New Server Platform & Features Announcement

  1. #161
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3

    Default

    How do I choose the PHP 5 option? Currently my cPanel shows it's still 4.4.4.

  2. #162
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,637

  3. #163
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    3

    Default image upload and resize script FAILS now

    I have simple image resizing and uploading script that no longer works because of the switch!!! I am also sending a help ticket.

    PHP Code:
                // resize image and upload --------------------------------------------------------------------------
    $ext strtolower($ext);
                
    $newname $show;
                
    $tmpimg $newname;
                
    $imgfile $_FILES['userphoto']['tmp_name'];
                
                
                    
    /*== only resize if the image is larger than 640 px ==*/
                    
    $imgsize GetImageSize($imgfile);
                
                    
    /*== check size  0=width, 1=height ==*/
                    
    if (($imgsize[0] > 10) || ($imgsize[1] > 10)) 
                    {

                        
    /*== RESIZE PROCESS
                             1. decompress jpeg image to pnm file (a raw image type) 
                             2. scale pnm image
                             3. compress pnm file to jpeg image
                        ==*/
                        
                        /*== Step 1: djpeg decompresses jpeg to pnm ==*/
                        
    system("djpeg $imgfile >$tmpimg");
                        
                
                        
    /*== Steps 2&3: scale image using pnmscale and then
                             pipe into cjpeg to output jpeg file ==*/
                        
    system("pnmscale -xy 150 150 $tmpimg | cjpeg -smoo 10 -qual 80 >$imgfile");
                
                        
    /*== remove temp image ==*/
                        
    unlink($tmpimg);
                
                    }}
                
                    
    /*== setup final file location and name ==*/
                    /*== change spaces to underscores in filename  ==*/
                    //$final_filename = str_replace(" ", "_", $imgfile_name);
                    
    $newfile $uploaddir "/$newname".$ext;
                    
                    
    /*== do extra security check to prevent malicious abuse==*/
                    
    if (is_uploaded_file($imgfile))
                    {
                
                       
    /*== move file to proper directory ==*/
                       
    if (!copy($imgfile,"$newfile")) 
                       {
                          
    /*== if an error occurs the file could not
                               be written, read or possibly does not exist ==*/
                          
    print "Error Uploading File.";
                          exit();
                       }
                
    // ------------------------------------------------------------------------- 
    thanks,
    Steve

  4. #164
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,637

    Default

    As per the ticket, this was due to NetPBM not being installed on the server, now it is installed.

  5. #165
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Queenz, eNYCe
    Posts
    34

    Default

    Andrew, I just got the e-mail so I'm glad it's time for cpanel09b to make the move this weekend. Just sux that I'm gonna be in Vegas (NBA All-Star Weekend) during the move, so I'll have to shut everything earlier...oh well.

    Anyways, my question is regarding Fantastico De Lux and Template Express. When I look at the Fantastico site, it shows as Soholaunch Pro being available as part of it but that a server-wide or domain based Soholaunch Pro license is required. Is this something that Dathorn will have or when you say we'll have Template Express, that will be in lieu of Soholaunch Pro?

    I ask because it looks like Soholaunch Pro is more versatile and robust than Template Express. Thanks in advance.

  6. #166
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,637

    Default

    Fantastico simply provides the ability to install Soholaunch automatically. You still need a license in order to use it, which is not something that we offer at this time.

  7. #167
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Queenz, eNYCe
    Posts
    34

    Default

    Andrew...since your other post says that our welcome e-mail should read cpanel58, should we now change the IPs on our custom nameservers so that they propogate by the time you finish transferring accounts?

  8. #168
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,637

    Default

    No. Please read the initial post very carefully. If you do that you will have downtime on domains that have not yet been transfered because DNS will propagate in a matter of a couple of hours for some places.

  9. #169
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    18

    Default

    Since incoming email is enabled to the old server during the transfer, I can understand how POP users may just need to download mail from both the new and old servers for a few days as the DNS changes propagate. But, what about IMAP users. It seems that any emails that came in during the transfer will stay on the old machine, and to move them to the new machine, we will need to manually find and copy them. This could be tricky if there are filters filing mail in various folders. Maybe I should have disabled all filters until after the move to keep everything in the inbox. Too late now.

    One idea I had was to backup locally everything from one server, then move to the new server, and backup everything there also, then combine the two, and do dupe removal, then restore everything to the new server. I guess I could also check everything by hand, but I'd be afraid of missing emails from people without an accurate date. I am using Thunderbird, and moving from the currently transferring cpanel09b. Does anyone else have other ideas or suggestions?

    Thanks.

  10. #170
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    New England
    Posts
    42

    Default cPanel58 webmail access from main account in cPanel?

    I have a few emails clients that are either away and don't check their email or do not delete email.
    I have a couple quotacheck@cpanel58.gzo.com emails that state that a few accounts "have exceeded their individual mail quota"
    I also have a few domains that I have multiple emails accounts and it makes it easier to access them from 1 login.

    On cpael09 I used to be able to clean up all email accounts by logging in to the main email account (all account folders could be accessed).

    Is that no longer available on cpanel58?

    Can I get that enabled?

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •