Results 1 to 4 of 4

Thread: AddHandler not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    12

    Default AddHandler not working

    I've included the following in my .htaccess file:

    AddHandler application/x-httpd-php .php .shtml .html .htm


    I'm not sure why it's not working. I don't get an error message, it just doesn't call the .php code.

    For example, view the code for the following page: http://www.pipsqueakboutique.com/Gif...p-1-c-324.html and you'll see that the first line is showing up instead of being executed like it's supposed to.

    Any ideas on what I'm doing wrong? This is driving me insane

    Thanks for any help,
    Jennifer

  2. #2
    Senior Member -Oz-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    545

    Default

    i dont think this code works due to phpsusexec. gonna have to use modrewrite to do it as that will work on these servers.
    Dan Blomberg

  3. #3
    Senior Member sdjl's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    London, UK.
    Posts
    502

    Default

    Could you not use the add handler thing located in cPanel?

    David
    -----
    Do you fear the obsolescence of the metanarrative apparatus of legitimation?

  4. #4
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,641

    Default

    AddHandler will work, AddType will not. Please submit a ticket and I can look into this a bit further.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •