Results 1 to 2 of 2

Thread: Anyone having problems hosting gallery pics at eBay from Dathorn servers?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    KY
    Posts
    34

    Default Anyone having problems hosting gallery pics at eBay from Dathorn servers?

    I have a customer that sells a LOT on eBay and uses her website to host the gallery pictures on eBay. When she uploads her listings, eBay gets an error with the gallery pic URL and sends her an email. She has to click a link that tells them it is the correct URL. The second time eBay tries, the link works.

    eBay keeps telling her that it is her server's problem. I've worked with Andrew and everything seems to be ok on Dathorn's end.

    Anyone have any ideas why this would not be working on the first try? She's ready to change servers since it's taking her a LOT of time to answer all the emails eBay is sending her. eBay is suggesting she change hosts.

    She's done the same thing on auctiva (a picture hosting service) and it's worked fine.

    Thanks in advance,

    Cindy

  2. #2
    Senior Member KyleC's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    291

    Default

    never had this problem, I would make sure she doesnt have any of the cpanel hotlinking protection on.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •