Results 1 to 2 of 2

Thread: Emails Not Sent Via Total Access Emailer

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    2

    Default Emails Not Sent Via Total Access Emailer

    I am using Total Asscess Emailer to send out mail to our members. It connets via SMTP with username and password on port 25. I have it set with 1 second pause between emails. I go through a corporate firewall.

    It appears, however that while the program appears to be working fine, many members report not getting the emails or they are delayed by several days (including myself on a different email system). I have checked spam blockers on my email system and that does not seem to hold the email.

    So my questions are:

    1) anything about the Dathorn servers that would block this outgoing mail?

    2) If this a corportate firewall problem, any suggestions on settings that helps avoid this problem.

    3) Other methods people use the distribute email to those who have agreed to receive these emails.

    Thanks.

  2. #2
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,635

    Default

    1. No

    2+3. Use a script on the local server to mail directly (like phpList).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •