Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: ahhh good to be back

  1. #1
    Senior Member piku's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SF/Alameda, CA
    Posts
    153

    Default ahhh good to be back

    got one problem (somewhat) ...i'm having difficulties subscribing to the announcement forum--anyone else?

  2. #2
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,635

    Default

    Quote Originally Posted by piku
    got one problem (somewhat) ...i'm having difficulties subscribing to the announcement forum--anyone else?
    What do you mean? Are you getting an error message or what? In case you can't find it (heck, it took me a minute to find it), you have to click the "Forum Tools" link just above the first post and select to subscribe to the forum.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Winnipeg, MB
    Posts
    257

    Default

    thanks Andrew

    I was looking for it as well
    Andy

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    4

    Default Hmmm. Not working for me either.

    I just tried subscribing to the announcements forum and nothing happened.

    Heres what I did.

    From the main forums page...

    Click on announcements...
    Click on Forum Tools...Select Subscribe to this forum.
    Brings up the add subscriptions page.
    Select Instant Notification by Email for notification type.
    and Subscriptions for folder. (no other choice)

    Click add subscription, and it just refreshes the page. Form is reset. Click on list subscriptions and it shows no indication that I have subscribed to anything.

    I am going to be away from the computer until tommorrow, but hopefully I am just making a noob mistake.

    TIA

  5. #5
    Senior Member -Oz-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    545

    Default

    I am also recieving this error, so you are not alone.
    Dan Blomberg

  6. #6
    Senior Member piku's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SF/Alameda, CA
    Posts
    153

    Default

    yup...ditto over here andrew. might be a permission or setting of some sort. anyways--cool new forum. i just miss all the posts and threads from the old one ^^ ...they were so informative.

  7. #7
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,635

    Default

    I've submitted a support request to vBulletin as I really don't have any desire to look around for it since we did pay for this

  8. #8
    Senior Member Jonathan's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Daytona Beach, FL / Rochester, NY / Coeur d'Alene, ID
    Posts
    1,229

    Default

    Quote Originally Posted by AndrewT
    I've submitted a support request to vBulletin as I really don't have any desire to look around for it since we did pay for this
    I'd kill to get over my cheapness and pay $180 for vBulletin myself
    "How can someone be so distracted yet so focused?"
    - C

  9. #9
    Administrator AndrewT's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    3,635

    Default

    Wow, response received and issue fixed already. It was a mistake that they made in the release.

  10. #10
    Senior Member -Oz-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    545

    Default

    Andrew, now there's no option to have it instantly email you, isn't that what we would want/need?
    Dan Blomberg

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •